Ива Софиянска се завърна в ефир

Гласувайте за статията

Ива Софиянска се завърна в ефир

След като в продължение на цели два месеца, Ива Софиянска – Божкова отсъстваше от ефира на Нова телевизия, тя отново е на екран. Отсъствието й стана причината за слуховете, че тя е уволнена заради скандала със свекър й Васил Божков, а след това и съпруга й Антон. Но очевидно това са били просто слухове, тъй като водещата отново е в ефир.

Днес в ефира на Нова тв бе излъчено интервю с Адриана Тюркмен. Ива Софиянска я интервюира чрез видео връзка, тъй като в момента щерката на Фатик е в изолация заради положителен тест за коронавирус, пише Хот нюлс.

Съпругата на Антон Божков временно преустанови рубриката си „Говори с Ива”. Причината за отсъствието й вероятно са проблемите на свекъра й Васил Божков, тъй като тя слезе от ефир малко след като стана ясно, че властите издирват хазартния бос. Проблемите му с правосъдието се отразиха и на семейството на Ива.

Неотдавна и нейният съпруг Антон Божков изненадващо бе задържан. Той прекара 72 часа в ареста. Но след това бе пуснат под гаранция срещу сумата от 1 милион лв. По време на съдебния процес тя бе плътно до него и показа, че го подкрепя напълно, независимо от решението на магистратите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар