Марая Кери на 50 (Защо певицата е забранила думата рожден ден?)

Гласувайте за статията

Марая Кери не брои годините

Красивата дива на шоубизнеса Марая Кери днес навършва 50 години. И макар това да е сериозна цифра, тя отказва да приеме, че остарява. Певицата изобщо не харесва думата рожден ден. Вместо тази дума всички у дома са инструктирани, че тя празнува годишнина.

„Не броя годините. Имам годишнини, а не рождени дни, защото празнувам живота, скъпа“, заявява изпълнителката в интервю. Дори й 8-годишните и близнаци Монро и Марокан знаят коя е думата, която не трябва да бъде изричана у дома.

Марая Кери от дълго години е на сцената и има някои странни привички. Случвало се е да ходи на участие с много асистенти, а по време на тв интервю двама души й помагат да седне, за да не съсипе тоалета си. Певицата има и други странни привички. Тя не разрешава да бъде снимана на флуоресцентно осветление, освен ако не носи слънчеви очила. Кери наема отделни апартаменти за гардероба си. Тя дори ражда своите си деца под звуците на собствената си музика.

Изказвания

Марая е известна и с неочакваните си изказвания. Веднъж Кери заявява, че не знае коя е Дженифър Лопес, която вече е известна като актриса и певица. През 1995-та година пък й съобщават, че Мадона е казала, че е по-добре да се самоубие, отколкото да пее песни на Марая Кери. На това Кери отговаря с думите: „Не съм обръщала внимание на Мадона, откато бях в 7-ми или 8-ми клас, когато тя беше популярна“.

Носителката на 5 награди „Грами“ все още е един от най-добре продаваните изпълнители на всички времена. Но животът й невинаги е бил толкова лъскав. Родена в Хънтингтън, Ню Йорк, през 1970-та година, родителите й се развеждат, когато е само на 3. По-голямата й сестра Алисън живее с баща й, докато Марая и нейният брат Морган остават с майка й Патриша.

На 17-годишна възраст подписва първия си музикален договор. Славата не закъснява. През 1993-та година се омъжва за Томи Мотола. Но след 5 години брак се развежда, заявявайки, че се чувства „задушена“.

През 2001-ва година подписва договор за 83 милиона долара. В този период тя започва да публикува тревожни съобщения на своя уебсайт. Приета е в болница заради „физически и емоционален срив“.

Минават цели 17 години, за да може Марая Кери да признае, че по това време е била диагностицирана с биполярно разстройство. През 2018-та година тя заявява: „Доскоро живеех в изолация и постоянен страх някой да не ме разобличи. Това беше тежко бреме, но просто не можех да крия повече“.

Марая Кери е забранила думата рожден ден сн. Инстаграм

Марая Кери е забранила думата рожден ден сн. Инстаграм

Омъжва се повторно през 2008-ма година за актьора Ник Кенън. Раждат им се близнаците Монро и Марокан. Техните имена са взаимствани от това на актрисата Мерилин Монро и тематичната мароканска стая, в която Ник й предлага брак. Двойката се разделя през 2014-та година. След това тя за кратко е сгодена за австралийския милиардер Джеймс Паркър, а след него се среща с американския хореограф Брайън Танака, пише ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар