Лили Иванова е съсипана

Гласувайте за статията

Васко Кеца също губи луди пари

Легендата на българската естрада – Лили Иванова, е съсипана.

Запознати издават, че естрадните звезди губят луди хонорари заради отмяна на концерти и турнета.

Извънредното положение в държавата ще се отрази пагубно на финансите на Лили Иванова и Васил Найденов.
Примата на родната естрада и изпълнителят на „Телефонна любов“ бяха сред първите, които обявиха, че отменят концертните си изяви заради епидемията от коронавирус.

Лили Иванова

Васко Кеца също губи луди пари

„Скъпи приятели, поради епидемията от коронавирус (COVID-19) и обявеното извънредно положение, ви уведомяваме, че концертите и участията на Васил Найденов се отменят! Бъдете здрави!“, написа Кеца в официалната си страница във фейсбук. Според запознати покрай карантината певецът щял да губи средно по около 50 хиляди месечно, тъй като хонорарът му за едно участие възлиза на 8 бона, а той рядко има под 5-6 концерта в месеца.

С далеч по-крупна сума е на път да изгори колежката му Лили Иванова. Тя отмени концертите от първия лъч на националното си турне, което щеше да започне през април. Публиката в Пазарджик, Видин, Бургас, Сливен, Гоце Делчев и Самоков няма да има възможността да аплодира примата, поне на този етап.

Лили е дала алтернативни дати за отпадналите от програмата концерти, но и те са под въпрос, тъй като са насрочени за есента. Припомняме, че според експертите коронавирусът ще се завърне с нови сили след очакваното затишие през лятото. Ако това се случи, Вечната Амбър ще загуби повече от 1 милион лева. Припомняме, че билетите за концертите ѝ в провинцията започват от 30 и стигат до 80 лева.

Цените на пропуските за грандиозния финал на тура в София, когато Лили ще излезе на сцената на зала 1 на НДК в две поредни вечери, започват от 50 и достигат до 200 лева. Ако и тези концерти отпаднат, примата ще загуби по 508 хиляди лева за всеки от двата. Именно на толкова се равнява сумата от разпродадените за всички 5000 места билети.

Въпреки това естрадната звезда заяви ясно, че не е притеснена от ситуацията. „Ако се чудите какво правя в тези смутни времена – стоя вкъщи и се чувствам чудесно“, категорична е Лили Иванова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар