Коко Каменаров съсипа Радина

Коко Каменаров съсипа Радина
4 (80%) 1 vote

Градската легенда мълчи по темата кога точно са се залюбили с Калайджиева

Бившият директор на БНТ – Коко Каменаров, съсипа съпругата си Радина Червенова.

Най-малко от една година е кръшкал Коко Каменаров на красивата водеща на „По света и у нас“ Радина Червенова.

Коко Каменаров

Градската легенда мълчи по темата кога точно са се залюбили с Калайджиева

Бившият директор на БНТ и 8 години по-голямата от него Радина от известно време не живеят заедно. Причина за това е негова извънбрачна афера. Неотдавна се разбра, че зад гърба на половинката си Коко Каменаров е имал връзка с близначката на Гергана Паси – Михаела Калайджиева.

В светските среди се шушука, че отношенията им датират поне от началото на миналата година. Още тогава са били засечени на вечеря в елитен италиански ресторант в столицата.

По онова време Каменаров все още бе на най-високия пост в сградата на „Сан Стефано“ 29. Калайджиева пък била току-що назначена във висшия мениджърски екип на един от мобилните оператори като главен директор на отдел „Корпоративна политика“.

Кога точно и как двамата са се срещнали и залюбили и дали началото на познанството им е било по служебни въпроси, градската легенда засега мълчи. Мълви се, че Радина, която миналата година пребори онкологично заболяване, е знаела за изневерите на съпруга си.

Покрай болестта си обаче Червенова пренаредила приоритетите си и осъзнавайки, че най-важното в онзи момент е да оздравее. Затова тя не обръщала внимание на забежките на мъжа си.

„Колкото и изненадващо да звучи, аз си харесвам годината, която изпратихме. Сигурно не е нормално – но аз обичам предизвикателствата, тогава се чувствам жива. Мобилизираш се и минаваш през изпитанията. Нямах време да мисля. Взех директно решение, че трябва да се боря и да видим кой кого“, призна неотдавна Радина в свое интервю за битката си с болестта, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар