Гала не прилича на себе си след тази промяна (ФОТО)

Гласувайте за статията

Блондинката прикова вниманието

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, изненада всички с рязката промяна във визията.

Всички знаят, че нейна запазена марка е дългата руса коса.
Известната ни блондинка рядко си позволява резки промени във визията. Вероятно именно поради тази причина, тя предизвика взрив от коментари с новата си прическа.

Гала

Блондинката прикова вниманието

При последното излъчване на предаването „На кафе“, Гала изненадващо се появи с доста скъсена коса и прикова вниманието още с влизането си в студиото.
Разбира се, в социалните мрежи новата й визия не остана неизкоментирана. Поне засега Гала печели симпатии, въпреки че от време на време се срещат и малко по-критични думи от типа, че с предишните букли и обем е изглеждала далеч по-секси.

И докато Гала обираше реакциите с новата си прическа, половинката й Стефан шашна за секунди виртуалното пространство с една снимка.

На фотоса се вижда най-новата му татуировка… с името на Гала!
„Тююю, човек да не задреме за 5 мин… а беее, някой знае ли как се трие перманентен маркер?“, е написал Стефан под снимката. От написаното става ясно, че явно не е и разбрал кога се е случило всичко това по ръката му.

И докато търси вариант как да нормализира положението, Гала одобри много този ход със симпатичния коментар „Е защо да го триеш?“, пише zajenata.bg.

Гала

Снимката, с която Стефан шашна виртуалното пространство за секунди

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар