Емо Чолаков изплака: Не мога да гледам децата си!

Гласувайте за статията

Той прави всичко по силите, за да осигури дъщерите си

Овдовелият Емо Чолаков изплака, че не може да си гледа децата.

Той се справя изключително трудно с живота, който преди по-малко от два месеца му поднесе изключително горчива изненада – внезапната загуба на съпругата му.

Емо Чолаков

Той прави всичко по силите, за да осигури дъщерите си

Водещият на предаването „Един за друг“ призна, че не може да гледа децата си и ги виждал много рядко заради новите си тв ангажименти и работата си на летище София, която не бил напуснал.

За да подсигури на двете си дъщери всичко нужно, бившият синоптик почти не спял. Той се труди на две места за две заплати. За щерките му помагали неговите родители – Тома и Диляна. Те вземали децата при себе си в родния на семейството Гоце Делчев.

Голяма опора на Емо била и неговата сестра Ирина, която обаче не можела да му се притичва на помощ непрестанно, защото живеела със съпруга си и детето си в Пловдив.

Близо два месеца след огромната трагедия, която остави бившия синоптик вдовец само на 44 години, той все още не е коментирал загубата на съпругата си. От близки и роднини на Чолаков в Гоце Делчев, където жена му бе погребана, стана ясно, че тя дълго време се е борила с коварната диагноза рак, но е загубила битката.

Кръстимира бе ученическата любов на Чолаков. Двамата са родители на две дъщерички. По-голямата – Ема, която е кръстена на своя известен татко, е вече тийнейджърка на 14 години. Сестричката ѝ Дара е с цели 10 години по-малка и в началото на този март навърши едва 4.

Кръстимира бе с 5 години по-млада от Емил. Двамата така и не се решиха да се изправят пред олтара и години наред живееха на семейни начала. Бяха се устроили в София и Краси, както я наричаха близките ѝ, се бе отдала на грижите на дъщерите си, тъй като и двете баби живеели в Гоце Делчев, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар