Слави Трифонов не излиза навън заради коронавируса

Слави Трифонов не излиза навън заради коронавируса
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов се барикадира у дома заради коронавируса

Слави Трифонов се барикадира в баровското си имение. Дългия живее в затворен комплекс „Делта хил” в пернишкото село Кладница, узна HotArena.

Заради пандемията от коронавирус шоуменът не излиза от луксозния си дом. Той напуска тузарското си имение, единствено когато му се налага да пътува до сградата на телевизията 7/8 ТВ.

Запознати споделят, че шоуменът е изключително притеснен заради коронавируса и е преустановил контакта си с външни лица.

Той задължително напускал дома си с предпазна маска и дезинфектант.

Просторното му имение е с 1200 квадрата застроена площ. В дома си Дългия има на разположение собствен киносалон, фитнес зала и външен басейн, в който водата се затопля от соларни батерии.

Към къщата има и внушителен двор, който е с площ 4 декара. На разположение на Дългия е барбекю и три беседки.

Преди време шоуменът направи опит за пореден път да продаде един от най-скъпите си имоти – апартамент в столичния квартал „Борово”. Продажната му цена е 2,6 млн.лв.

Междувременно стана ясно, че Слави Трифонов е дарил 100 000 лв. за допълнително възнаграждение медицинския персонал в Александровска болница. Учиндолецът призова депутатите да последват примера му и да дарят част от заплатите си за справяне с коронавируса, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар