Децата на Уилям и Кейт трогнаха всички, аплодирайки медицинските лица (Видео)

Децата на Уилям и Кейт трогнаха всички, аплодирайки медицинските лица (Видео)
5 (100%) 1 vote

Видеото, което Кейт и Уилям качиха в мрежата, трогна всички

Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принцовете Джордж и Луи и тяхната сестра принцеса Шарлот, се появиха в очарователно видео. В него те аплодират всички медицински лица, които са на първа линия в борбата с коронавируса.

Клипчето бе публикувано в официалния Инстаграм профил на херцога и херцогинята на Кеймбридж. „На всички доктори, медицински сестри, лични лекари, фармацевти, доброволци и други медицински лица, които работят неуморно да помогнат за всички, засегнати от Covid-19, благодарим ви!“, гласи посланието към видеото.

В клипчето принц Луи, който става на две години през следващия месец, е застанал между 6-годишния си брат Джордж и 4-годишната Шарлот. Малчуганът се опитва да ръкопляска в унисон с по-големия си брат и по-голямата си сестра. И тримата са облечени в синьо. Това е официалният цвят на Националната здравна служба във Великобритания, предават от life.dir.bg.

Видеото е заснето в Анмър хол. Цялото семейство прекарва времето си си там, откакто бе обявена извънредната ситуация с разпространението на коронавируса. Училищата във Великобритания бяха затворени и така трите деца на Кейт и Уилям минаха на домашно обучение.

Децата на Кейт и Уилям аплодираха всички медицински лица сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Децата на Кейт и Уилям аплодираха всички медицински лица сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Видео как аплодират медицинските лица пуснаха и много други известни семейства, сред който и това на Дейвид Бекъм. Топ готвачът Джейми Оливър също качи клипче на цялото си семейство, което ръкопляска на медиците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар