Бащата на Дейвид Бекъм се сгоди за милионерка (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Тед Бекъм за по-малко от година разбра, че тя е жената

Бащата на Дейвид Бекъм се сбогува със статута си на ерген в навечерието на 73-та си годишнина и в условията на пандемия. От миналата година Тед Бекъм се среща с авокатката  Хилари Мередит и след романса, който преживяха й направи предложение за брак.

Влюбените обявиха публично:  ”Въпреки, че сега в света се случват много по-важни неща, с удоволствие ви съобщаваме за нашия годеж.”

С майката на Девид Тед живя в продължение на 33 години и се раздели с нея през 2002. Бащата на футболиста смята, че причината за развода със Сандра  е славата, която внезапно се изсипа върху семейството.

Тед пише в биографичната си книга: „Целият шум, който беше около нас, цялото това внимание – това не беше светът, с който бяхме свикнали, и беше много трудно. Мисля, че просто не бяхме готови за това.”

Дейвид Бекъм е роден в съвсем обикновено семейство – баща му е колекционер на мебели, а майката фризьорка.

Новата половинка на бащата на футболиста е от съвсем различен кръг. Тя е юристка и общува с Борис Джонсън и Тереза Мей. Освен това притежава внушителна сума в сметките си.

Бащата на Дейвид Бекъм с Мередит
Снимка: ru.hellomagazine.com

Стана известно, че Тед и Мередит се срещат в един от домовете за възрастни хора през април миналата година. Близките на двойката уверяват, че между тях веднага пламнала искра.

Приятели на адвокатката споделят: „Отдавна не сме я виждали толкова щастлива. Това беше, меко казано, бурна романтика. Те се виждат от няколко седмици. Всичко това е толкова вълнуващо.”

Миналата година обаче в медиите се написа за скандал в семейство Бекъм разразил се на Бъдни вечер. Твърди се, че Виктория не иска да приеме дъщерята на Мередит  в кръга си от приятели. Тя не я включи в готите за кръщенето на Харпър, предават от ru.hellomagazine.com.

Отдавна е известно, че госпожа Бекъм е недоверчива към външни хора и не ги допуска лесно до себе си.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар