Николай Бареков с мустаче като на бате Милко (Вижте как го засука – Снимка)

Гласувайте за статията

Политикът засука мустак като от 60-те години, замяза на Милко Калайджиев

Николай Бареков, който е бивш депутат от Европарламената се показа с мустаци като на легендарния поп фолк ветеран Милко Калайджиев, пише електронното издание hotnews.bg. Явно заради самоизолацията по време на карантина журналистът намери начин да си разнообрази времето, прекарано вкъщи.

Николай Бареков пусна мустак като на Милко Калйджиев
Снимка: Фейсбук

Той си е обръснал брадата като си е оставил само мустаци и бакенбарди. Като така е решил да предизвика феновете си, заразявайки се от последната мода във виртуалното пространство.

Барека приканва приятелите си и последователите в социалната мрежа да се върнат в ония години през 60-те и така да се спасят от карантината.

Николай припомня в профила си , че по онова старо време нямаше нито коронавирус, нито пък СПИН.

В мрежата ври и кипи от коментари. Някои го оприличават на актьора Чарлз Бронсън, други пък на сръбската фолк звезда Миле Китич. А негов фен го майтапи, че единия мустак му е по-голям от другия. На което пловдивчанинът отговаря, че има белег от казармата. Който получил по време на гасене на пожар.

Какви ли не нетрадиционни начини намират хората да с забавляват по време на пандемията. Важното обаче е да си останат вкъщи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар