Романтичен кадър на Меган Маркъл и Хари обиколи света за няколко часа (Вижте приказната снимка на херцозите)

Гласувайте за статията

Фотограф разказа какво му е коствало да направи перфектния кадър на Меган Маркъл и Хари

Помните ли онази снимка на Меган Маркъл и принц Хари, която обиколи света само за няколко часа? Да, тази, която изглеждаше като изваден кадър от романтичен филм. Тогава двамата бяха на едно от последните си посещения на кралско събитие в Лондон. Времето не беше много благосклонно към фотографите и посетителите, тъй като се изля силен дъжд.

Това обаче не попречи на един фотограф да направи приказна снимка на Меган и Хари, която му спечели хиляди похвали. Става въпрос за Самир Хюсеин, който от дълги години работи за агенция Getty. Той споделя, че дъждът е изплашил доста от колегите му, тъй като е много трудно да направиш хубави снимки, когато обектът ти се крие под голям чадър.

Всичко това се превръща в добър съюзник на Хюсеин и името му бързо обикаля света. Преди пристигането на Меган и Хари, фотографът говори с кралската охрана, за да помоли за по-добро място за снимане. „Тъкмо когато вървяха към мен, светкавица от друг фотоапарат се появи зад тях“, казва Самир пред „Glamour“. Именно това му помага да направи приказната снимка,  вкоято Меган и Хари се усмихват един на друг.

„Веднъж на милион всички елементи, които фотографът желае, се събират – точност, добра светлина, символика и невероятно обекти“, казва Хюсеин.

За събитието „Endeavour Fund Awards“ Меган  Маркъл беше заложила на прилепнала тюркоазена рокля до коляното, дело на Виктория Бекъм. От своя страна, принц Хари избра традиционния тъмносин костюм и се грижеше за своята дама по невероятен начин.

Фотограф разказа какво му е коствало да направи перфектния кадър на Меган Маркъл и Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Фотограф разказа какво му е коствало да направи перфектния кадър на Меган Маркъл и Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

В момента Хари и Меган са в Канада, където спазват социалната дистанция и си остават вкъщи заедно със сина си Арчи, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар