Цветан Цветанов лъсна с гола глава (Бившата дясна ръка на Бойко оплешивя)

Гласувайте за статията

Бившата дясна ръка на премиера олися от нерви и тревоги

Цветан Цветанов съвсем оплешивя, от както почти не се показва по медиите. Екс вторият на ГЕРБ явно откакто се оказа извън партията и покрай тревогите с Апартаментгейт драстично е започнал да губи косата си.

На последните снимки 54 годишният Цветанов, които са от дейността му на Евроатлантическия център, който създаде може да се види, че все още има коса по темето си, в предната част на главата не му е останал читав косъм.

Явно обаче отстраненият политик не е суетен мъж и няма притеснения, че олисява както много други известни личности, които прибягнаха до процедура за присаждане на коса.

Снимка: Ретро

Продуцентът на лекарския сериал „Откраднат живот” Евтим Милошев  бе засегнат от същия проблем с нарастване на възрастта. Но той си реши кардинално проблема с оплешивяването и си трансплантира  коса. Сега изглежда много по-млад от преди.

Далеч по-малкият на години Дани Петканов преди няколко дена се подложи на същата разкрасяваща процедура. Той я направи в Турция само за 1400 евро.

Да си припомним, че ветеранът на естрадата Мустафа Чаушев вече от пет и повече години се радва също на буйна прическа. Певецът си присади фоликули на скалпа при комшиите, където са най-вещите специалисти.  Говори се, че му надупчили главата на 10 хиляди места и там посели нови косми.

Обаче с най-качествена присадена коса несъмнено е Боби Михайлов. Бившият шеф на БФС, който сдаде поста й се радва 25 години. Ветеранът-вратар се сдоби с нова коса още през 1995 г като избра Франция за скъпарката процедура. За всеки присаден кичур платил по 300 долара, предават от Ретро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар