Мадокс на Анджелина Джоли се събра с майка си (18-годишният студент се върна от Корея)

Гласувайте за статията

Актрисата е на седмото небе, всичките й деца са до нея по време на пандемията

Най-големият син на Анджелина Джоли се завърна от Корея, където бе студент. Актрисата, която се раздели с Мадокс  и плака много за него сега е много радостна, че може да прекара време с порасналото си момче.

Студентът успя да се върне вкъщи от Южна Корея преди да затворят границите заради коронавируса. Американското издание People, което се позовава на собствени източници твърди, че младежът вече е зедно с майка си и всичките си братя и сестри.

Анджелина Джоли и Мадокс в Университета в Сеул
Снимка: ru.hellomagazine.com

Естествено прибирането му ще е временно и той няма да изостави обучението си. Ще продължи да овладява всички дисциплини дистанционно и в дома си ще учи корейски и руски. Говори се, че завръщането на Мадокс ще развесели майка му и двете му сестри Шайло и Захара, които през последните два месеца претърпяха операции.

На фона на тази радостна новина стана известно и нещо друго. Анджелина Джоли е привела 1 милион долара на благотворителната организация No Kid Hungry, която помага на деца в проблема с гладуването.

За разлика от други световни знаменитости, които даряват пари за борба с коронавуруса, холивудската звезда смята, че е несправедливо да се лишава от помощ една от най-уязвимите групи от населението.

Да си припомним, че заради пандемията повечето училища в САЩ затвориха , преминаха на дистанционно обучение и много деца от семейства в риск ще останат без преференциална храна, предават от ru.hellomagazine.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар