Меган Маркъл забранила на Хари да посещава болния си баща

Меган Маркъл забранила на Хари да посещава болния си баща
4 (80%) 1 vote

Меган Маркъл забранила на принц Хари да се вижда с баща си

Принц Хари не може да пътува до Англия, за да види баща си принц Чарлз. А причина за това е съпругата му Меган Маркъл, която твърдо му забранила да предприема подобни посещения.

Както стана ясно, принцът е дал положителна проба за коронавирус и в момента се лекува в дома си в Шотландия. Колкото и да са лоши отношенията между Хари и семейството му, херцогът на Съсекс силно се притеснил за баща си. Той имал желанието да хване първия самолет за кралството, за да види принц Чарл. Но срещнал неочаквана съпротива от страна на съпругата си.

Приближен до двойката споделя, че херцогинята на Съсекс казала на Хари,“ че при никакви обстоятелства тя не е съгласна той да пътува, където и да е в момента“. Източникът добавя, че двойката редовно се чува с принца, но американката е твърдо против посещения в кралството.

„Разбира се той е силно притеснен. Тя каза, че и двамата са притеснени, защото те са далеч и искат да направят много повече, за да му помогнат, но не е възможно“, добавя още източникът.

За последно Хари се видя с принц Чарлз на 9 март, по време на среща със семейството в абатството Уестминстър. Ден по-късно съпругата му замина за Канада, а той остана да се сбогува със семейството си.

В момента двойката се е скрила в крайбрежното си имение край Ванкувър, а Меган се грижи за приют за кучета. Херцогинята била силно загрижена за животните — не само за онези, които отглежда у дома, но и тези, които са останали без дом. И редовно прекарва времето си като доброволец в местен център.

Меган Маркъл се опитала да разруши брака на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган Маркъл забрани на принц Хари да вижда баща си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Междувременно тя е заявила пред приятели, че се надява кризата да сближи Уилям и Хари. Не е ясно как това ще стане, при положение, че забрани на съпруга си дори да обмисля идеята да види болния си баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар