Преслава готова да се изследва за коронавирус (Има ли симптоми?)

Гласувайте за статията

Преслава бори скуката вкъщи с готвене

Преслава бе първата поп фолк изпълнителка, която спря участията си по нощните заведения, заради заплахата от коронавирус. В официалните си профили в мрежата, Преси съобщи, че слиза от сцената за неопределен период от време, за да предпази себе си, семейството си, колегите и феновете си.

Своето решение Преслава съобщи на 11-ти март. Оттогава поп фолк изпълнителката се е изолирала вкъщи. Тя обаче не спира да контактува със своите фенове чрез социалните мрежи, като отговаря на техните въпроси. Преси не крие, че почитателите й липсват. „Ще се изследвам за коронавирус! Още не съм си правила тест, тъй като нямам никакви симптоми, но при първото съмнение ще си направя“, казва изпълнителката.

Преслава разкрива и как преминава един неин ден у дома в условията на изолация. „Ставам в седем сутринта. Местя се от леглото на дивана, хапвам и от скука, но не съм се теглила на кантара“, смее се певицата, която върти на ден по няколко манджи. Поп фолк изпълнителката успяла да омеси питка, да сготви пилешка супа и да спретне и един таратор.

Без маникюр

Междувременно с Паола хапват бисквитки и нар и гледат клиповете на „Планета“, издава звездата. Покрай грижите за малката Преслава няма време и желание да се конти, разкрива самата тя, пише „България днес“. „Не виждам смисъл всеки ден да съм с прическа, особено вкъщи, а както е тръгнало, сама ще стана и маникюристка. Разбира се, че не е безопасно в момента да се ходи на маникюр“, шегува се с изолацията певицата, съветвайки феновете да внимават.

Преслава не виси само в социалните мрежи, а чете и книги. „Снощи дочетох „Свидетел на обвинението“ от Агата Кристи“, признава поп фолк изпълнителката. Тя обаче е категорична, че приспива „много щурата“ Паола със съвсем различна литература.

Преслава готова да се изследва за коронавирус, ако се наложи сн. Инстаграм

Преслава готова да се изследва за коронавирус, ако се наложи сн. Инстаграм

Изпълнителката на „Лъжа е“ разкри, че заради коронавируса ще се забави и премиерата на новата й песен. „Надявам се обаче скоро да я представя. Феновете много ми липсвате! Не искам повече да почивам. Но няма как, борим се със скуката, имаме ли избор?“, откровена е още Преслава. Тя отрече най-новият й хит да се казва „Край на любовта“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар