Пробив: В САЩ лекуват коронавирус с витамин

Гласувайте за статията

Американски лекари лекуват тежко болни пациенти с инфекция от коронавирус с ударни дози от жизненоважен витамин

Лечение на тежки случаи на коронавирус с огромни дози Витамин С дава обещаващи резултати. Методът първо е бил изпробван в Китай, а сега се прилага и в САЩ, пише Марица.бг, позовавайки се на „Ню Йорк пост“.

Според чуждестранното издание, д-р Андрю Дж. Уебър, който е пулмолог и специалист по критична грижа, е разкрил, че пациентите в интензивно отделение с коронавирусна инфекция са лекувани с витамин С. Те получават инжекция, която набавя на тялото 1500 милиграма от жизненоважния елемент. Това се случва още с постъпването на пациентите в болница.

Схемата се прилага и в случаите на критично състояние, но с тази разлика, че пациентите получават същата доза по три или четири пъти на ден.

Инжектираната доза е 16 пъти по-голяма от препоръчаната в САЩ.

Уебър коментира, че този метод е бил приложен преди това в Китай и резултатите от него са обнадеждаващи.

 

Експертът обяснява, че Витамин С се прилага при тежките случаи, когато заради развитието на сепсиса, причинен от ковид-19. В такъв случай нивата му в организма намаляват драстично и тялото се справя по-лесно с инфекцията при набавянето на елемента във високи дози. Д-р Уебър допълва, че този метод се прилага паралено с назначената терапия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар