Гал Сасон с прогноза за края на епидемията от коронавирус в България Преглеждания: 8071

0
Оценете този post

Известният астролог Гал Сасон направи прогноза за края на епидемията от коронавирус у нас

Астрологът Гал Сасон прогнозира кога ще приключи епидемията от коронавирус в България. В ефира на „На кафе“ по Нова тв кабалистът, който има множество последователи в Европа, САЩ и Близкия изток, направи прогноза за блогоприятния изход от неприятната ситуация.

Той припомни, че още преди години прогнозирал за настъпването на смъртоносната епидемия в своите книги. Причината за настъпването на това събитие е събирането на Плутон и Сатурн. Тези две могъщи планети са отговорни за настъпващите катаклизми през всеки 38 години.

Преди това двете планети са били в неблагоприятен аспект в периода 1982-1983 г. Моментът съвпада с избухването на епидемията от СПИН, рецесията. Този период ще остане запомнен и с глада в Африка, който тогава е имал чудовищни размери.

За страната ни създалата се ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер, според Гал Сасон. Прогнозата му гласи, че положителна енергия за страната ни ще има на датите 17 юли и 7 ноември.

Завръщането на планетата Юпитер ще помогне на България и заради позицията си в първи дом, който се свързва с тялото и неговата закрила.

Астрологът прогнозира,че епидемията ще премине през юли, но нейният пик ще бъде през април. Гал Сасон посочва датата 27 април като най-важната за епидемията от коронавирус в България, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.