Дженифър Лопес и Алекс Родригес с нови разкрития за връзката си (Вижте какво споделиха)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес със забавно видео в Инстаграм

Както 40% от населението на света, и Дженифър Лопес и Алекс Родригес от известно време насам прекарват дните си в пълна изолация у дома. А условията на самоизолация водят до откриване на различни и интересни начини за разнообразяване на иначе не особено интересното ежедневие вкъщи.

След клипчетата с танци, които качиха, Лопес и Родригес зарадваха своите фенове с друго. В него те отговарят на любопитни въпроси за връзката си. Така певицата и нейният любим мъж отвърнаха на поредното предизвикателство появило се в социалните мрежи – #coupleschallenge.

Това, което се разбира от бързите питанки, е, че Дженифър е тази, която е целунала Алекс за пръв път. Тя е и по-добрият готвач от двамата. Без особена изненада, Джей Ло харчи повече пари и й трябва повече време, за да се оправи сутрин. Алекс Родригес пък първи е казал „обичам те“ от двамата. Той е и този, които си пада повече по социалните контакти и излизанията.

Годениците обаче не могат да  стигнат до едни и същи отговори на въпросите кой е по-романтичен, по-търпелив и кой се извинява първи след скандал. И двамата смятат, че са те…

Дженифър Лопес посочва Алекс, а Алекс посочва нея, когато става въпрос за това, кой е по-голямо бебе, когато е болен, кой е по-кисел сутрин, кой е по-разхвърлян и по-забавен.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес с нови разкрития за връзката си сн. Инстаграм

Дженифър Лопес и Алекс Родригес с нови разкрития за връзката си сн. Инстаграм

Независимо от тези неразбирателства между тях по някои въпроси, Дженифър Лопес и Алекс Родригес изглежда са намерили хармонията помежду си. Двамата са далеч над битовизмите и се обичат. И те са двойка, като всяка друга, и определено не са перфектни, пише lifestyle.bg.

 

View this post on Instagram

 

Family feud 😅❤️ Caption this… #coupleschallenge

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

View this post on Instagram

 

Late night Tiktoks💯💯 @jlo . Follow me at AROD13!!!

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар