Руска шампионка скандализира с изказване за коронавирус

Гласувайте за статията

Руска шампионка скандализира света с изказване за коронавируса

Светлана Хоркина, която е двукратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика,  скандализира с изказване за коронавируса. Тя заяви, че отлагането на олимпийските игри в Токио заради пандемията от новата зараза е божие наказание, провокирано от отстраняването на руския спорт.

Хоркина заяви, че от гледна точка на това, че имаме само един живот, взетото решение е правилно. Тя добави, че финансовите загуби не могат по никакъв начин да се сравняват с рискуването на човешкия живот.

Шампионката заяви, чеРусия трябва да се възползва от ситуация за подобаваща подготовка за делото в Спортния арбитражен съд.

Гимнастичката е убедена, че пандемията е божие наказание заради нанесената обид на руските спортисти. Хоркина добави, че в националния им химн се пее, Бог пази тяхната земя.

„Русия продължава да показва, че е готова да помага на всички, тъй като разбираме, че само така се борим за общото добруван“, заяви спортистката, която е с чин полковник от запаса на Руската армия.

Светлана Хоркина е носител на два златни, 4 сребърни и един бронзов олимпийски медали. 13-кратна европейска шампионка по спортна гимнастика притежава и няколко отличия – девет златни, осем сребърни и три бронзови, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар