Меган Маркъл с подъл план (Херцогинята на Съсекс се опитала за разруши брака на Кейт и Уилям)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл завижда на Кейт Мидълтън

Слуховете за сложните отношения между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън не са от вчера. Въпреки че официалните представители на кралското семейство предпочитат да не коментират подобни спекулации, запознати източници непрекъснато твърдят, че конфликтът между двете херцогини е факт.

В дъното му изобщо не са различия в характерите или интереси. А нещо много по-страшно. Според „Blind Gossip“, бившата американска актриса изпитвала огромна завист към херцогинята на Кеймбридж. А причините Маркъл да завижда на съпругата на принц Уилям не са никак малко. Докато всички на Острова подлагаха Меган на безпощадна критика, отношението към Катрин бе напълно различно.

Представителите на британската преса направо се надпреварваха кой ще изложи херцогинята на Съсекс повече. Със сигурност Маркъл не е мечтала за такава слава. „Тя ненавиждаше факта, че всички (особено съпругът й) обичат Мидълтън. Направо не можеше да търпи нейната популярност, перфектния й брак и децата й.

Мразеше самия факт, че през цялото време й се налага да седи или да ходи зад Кейт. Меган беше възмутена дори от това колко дебела изглежда до нея“, твърди запознат източник.

Тогава американската решила да действа. По думите на източника, именно Маркъл е човекът, който съобщил на пресата за изневярата на принц Уилям с близката приятелка на Кейт Роуз Ханбъри.

Миналата година се появи информация, че докато Кейт е била бременна с третото си дете, херцогът на Кеймбридж е започнал да се среща с бившия модел и съпруга на маркиза на Чамли. Дворецът, разбира се, отрече всичко, но неприятният привкус от тази история остана.

Според различни източници, на Меган изобщо не й пукало дали историята е вярна. Най-важното за нея било да разруши привидно перфектния брак на Кейт и да види какво ще стане по-нататък.

Клюки

Това обаче далеч не е единствената клюка, която бившата актриса е пуснала по адрес на Мидълтън. Казват, че Меган има пръст и в изтеклите в мрежата истории, че херцогинята на Кеймбридж има проблеми с теглото (някои хора смятат, че Катрин страда от хранително разтройство, което обяснява стройната й фигура), както и колко ужасна майка е Каръл Мидълтън.

Запознати с враждата между двете твърдят, че дори сега, когато „съперниците“ са разделени от хиляди километри, Меган Маркъл пази още козове в ръкава си. И най-вероятно „интригите“ й срещу съпругата на принц Уилям няма да свършат дотук.

Меган Маркъл се опитала да разруши брака на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган Маркъл се опитала да разруши брака на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Струва си да се отбележи, че не всички считат херцогинята на Съсекс за злодей, а Кейт – за невинна жертва. Припомняме, че семейство Мидълтън не искаше да кани Меган на сватбата на сестрата на Кейт Пипа, защото се страхуваше, че цялото внимание ще бъде насочено към Маркъл, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар