Хороскоп за 25 март, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена

Овен
Забавете малко темпото, ако не искате здравето ви да пострада или да имате проблеми с любимия човек. Разпиляването в много посоки, което е типична черта за вашия знак, няма да ви донесе нищо добро, затова се опитайте да превъзмогнете себе си и да не го правите. Следващите дни са подходящи за почивка, така че се възползвайте от това, а също и от наложената изолация.

Телец
Възможно е материалното ви положение да се подобри и някои парични проблеми да намерят разрешение, без да е необходимо да полагате кой знае какви усилия. Най-важното е да сте търпеливи и да не се опитвате да контролирате обстоятелствата, които и без това не бихте могли да промените.

Близнаци
Тъй като сега не може да посетите роднини или приятели, ги чуйте по телефона. Направете някои подобрения вкъщи. Не е удачно да се захващате със сериозни ремонтни дейности, които изискват много време и енергия, тъй като има вероятност да се проточат или да се доверите на неправилните хора. Може да направите само леко разместване, така че да ви е по-комфортно.

Рак
На някои от вас ще им бъде трудно да се абстрахирате от чувствата, но астрологичните влияния ще ви помогнат да се вземете в ръце и да се концентрирате върху важните неща. Вероятно ще успеете да внесете повече яснота в отношенията си и да говорите спокойно за проблеми, които ви занимават от доста време.

Лъв
Вероятно най-накрая ще стигнете до извода, че повече няма смисъл да хабите време и усилия по загубени вече каузи. Периодът е много подходящ да се сбогувате с казуса и да продължите напред. Ако сърцето ви се съпротивлява, не го насилвайте – нужно е време да се излекува и да приеме реалността. Насладете се на уединението си вкъщи.

Дева
Не е нужно да бързате, да пришпорвате себе си или да притискате хората около вас – по този начин само ще си навлечете проблеми. Правете това, което добре умеете – бъдете предпазливи, обмисляйте действията си, не скачайте в неизвестното и усъвършенствайте вече съграденото. Проявете повече търпение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар