Съпругата на Том Ханкс публикува телефонния си номер в социалната мрежа (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Съпругата на Том Ханкс очаква хората да й пишат

Съпругата на Том Ханкс публикува истинския си телефонен номер в социалната мрежа Инстаграм. Холивудският актьор и неговата любима бяха сред първите знаменитости, които дадоха положителна проба за коронавирус на 12-ти март.

Те вече са изписани от болницата и се възстановяват под карантина в Австралия. Последователите на звездната двойка в социалната мрежа Инстаграм се радват на постоянни новини, които семейството публикува, за да ги информира какво се случва с тяхното здраве. По всичко личи, че състоянието на Том и Рита е повече от чудесно.

Последното видео, което съпругата на Ханкс публикува в социалната мрежа, наистина заинтригува феновете на 63-годишната актриса. В него тя оставя истинския си телефонен номер, за да може хората да се свързват с нея чрез съобщения. А тя обещава да им връща отговори.

По всичко изглежда, че Рита и Ханкс умират от скука изолирани, защото актрисата започва поста си с думите: „Побърквате ли се? Имате предложения за моята музикална плейлиста по време на карантина? Пишете ми!… И, да, това наистина съм аз!“.

Съпругата на Том Ханкс публикува истинския си телефон в социалната мрежа сн. Инстаграм

Съпругата на Том Ханкс публикува истинския си телефон в социалната мрежа сн. Инстаграм

А самото видео съпругата на Том дава насоки за какво могат да й пишат феновете. „Здравейте, искам да ви кажа нещо – ще ви дам моя телефонен номер. Можете да ми пишете и аз ще ви пиша. По този начин ще ви информирам как съм, къде ще бъда и може би ще ви кажа неща, които ще се случат, преди да се случат“, казва тя. Ако решите да й пишете, номерът е (310) 299-9260, пише ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар