Меган Маркъл и Хари с призив в мрежата заради коронавируса

Меган Маркъл и Хари с призив в мрежата заради коронавируса
5 (100%) 1 vote

Хари и неговата съпруга Меган Маркъл се обърнаха към последователите си в мрежата заради коронавируса

Meган Маркъл и нейният съпруг принц Хари споделиха с последователите си своя начин за оползотворяване на карантината. Двамата препоръчват на желаещите да убият скуката по време на изолацията, да започнат да се обучават онлайн за терапевти, оказващи подкрепа на пациентите в депресия.

Чрез видео в Инстаграм двамата призоваха последователите си да се подкрепят в тези тежки времена и помагат на тези, които се чувстват самотни, неспокойни, уплашени или отегчени.

Бившите херцози споделиха и картичка с посланието „Днес се чувствам…“ с надеждата, че ще провокират последователите си да споделят какво е емоционалното им състояние в момента.

„Нормално е да сте объркани. Рутината на всички ни е нарушена. Много хора не знаят какво да правят. Емоционалната ни стабилност е в сериозна опасност, независимо дали си даваме сметка за това или не“, споделят Меган и Хари.

Те са на мнение, че е важно да се изолираме физически, но не да се отчуждаваме. В официалното си изявление те призовават времето за изолация да бъде използвано за обучения и придобиване на нови умения, които ще бъдат ценни при оказване на помощ на околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар