Синът на Джена отпразнува рождения си ден с домашни мъфини (Снимка от празника)

Гласувайте за статията

Заради изолацията синът на Джена посрещна 3-тия си рожден ден с мъфини

На 24-ти март преди три години, в живота на Джена и Атанас Стоеви се появи техният първороден син Атанас Стоев – трети. Днес малкият Наки е рожденик, а празникът му беше малко по-различен. Но отново бе изпълнен с много искрена обич и топлота.

„Честит рожден ден на нашия прекрасен син. Днес, преди 3 години, те гушнахме за първи път. Нашето щастие, което осмисли дните ни. Обичаме те, сине и нека Бог бди над теб!“, пише Джена в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Днес имаме домашни мъфини, които направихме заедно тримата и за пореден път се убеждавам, че любовта и простите неща правят живота ценен!“, допълва поп фолк изпълнителката.

Честитка за Наки отправиха и неговите горди баба и дядо – Надя и Атанас Стоеви от оркестър „Канарите“. „Навърши 3 години с грижите и обичта на мама и тате. От баба и дядо да бъде жив, здрав и благословен! Бог да го закриля! Желаем и на всички деца да бъдат здрави, щастливи и обичани!“, пишат те.

Музикалната фамилия няма да има възможността днес да се събере и да празнува заедно заради строгите мерки, взети, за да се предпазим от коронавируса. Но само преди няколко дни всички те бяха в пълен състав и изпратиха своята подкрепа на всички българи с видео от своя дом.

Синът на Джена с домашни мъфини за рождения си ден сн. Инстаграм

Синът на Джена с домашни мъфини за рождения си ден сн. Инстаграм

„Нека с вяра и песен да преодолеем всяко изпитание. Любовта е сила и вдъхновение! Нека се обичаме!“, отправиха послание с песен семейство Стоеви и заредиха почитателите си с позитивно настроение и надежда, че скоро ни очакват нови хубави дни, предават от planeta.tv.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар