Познахте ли го: Това сладко дете е най-скандалният роден ВИП! (виж тук)

Да, това е самият Кулагин
0

Валентин Кулагин шашна мрежата с детски снимки!

Още докато беше в риалити формата „Вип Брадър“, Валентин Кулагин старателно криеше спомените си от детството. А много от съквартирантите в Къщата коментираха, че причината за арогантното му поведение се крие в травми от първите му години.

Кулагин
Да, това е самият Кулагин

Едва с днешна дата, хасковлията с руски корени извади най-пазените снимки от личния му живот, а именно, когато е бил малкия Кулагин.

Снимките му бяха качени в социалната мрежа Инстаграм и предизвикаха бурия от емоции сред последователите му.

Устатият майстор на макиажа открехна и още една заключена вратичка, която дълго време беше загадка, а именно коя е неговата майка Антония.

По време на участието му в Големия брат, продуцентите правеха всевъзможни опити да се свържат с родителката на колоритния чешит. И да я доведат в студиото на предаването, но уви безуспешно.

За първи път Валентин Кулагин публикува нейна снимка в публичното пространство. „Best mom ever“, ласкателно я представя той в кадър от ранното му детство.

На следващо стори пък помества скорошен разговор с нея, в който тя му пише: „Красавеца на мама. Колко ли деца имаха такива дрехи като теб – много малко“, пише тя.

„И сега е така… Пак съм номер 1“, отговаря синът. Диалогът им продължава в същия дух: „Кой те създаде такъв красавец – аз“, отговаря си сама госпожата, а гримьорът с чувстов за хумор заключава: „Ахаха. Не бъди егоцентричка. Аз съм най-красивия в цялата фамилия“.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.