Фенове на Райна в мрежата: Ужас! Приличаш на циганка (виж тук)

Гласувайте за статията

Фенове обаждат Райна в мрежата!

„Райна, защо публикуваш снимки, на които си без грим. Приличаш на циганка, изглеждаш ужасно“. Така коментират визията на певицата нейни последователи в социалните мрежи под кадри, които певицата споделя.

Райна

Фенове втрещени от снимки на Райна

Те отбелязват, че любимката им съвсем е загубила чара и красотата си. Дали това се дължи на натрупаните години или на недостатъчно грижи за кожата на лицето можем да предполагаме.

Но безспорен факт е, че кадрите без макиаж и фотошоп не са никак секси. Райна е загубила естествената си красота и свежест, каквито демонстрираше преди няколко години.

Певицата натрапчиво тръбеше, че е противник на пластичните интервенции, но въпреки това е издула устните си. За съжаление и тази корекция не променя картинката. С една дума – Райна изглежда зле, отчитат феновете.

В началото на връзката си с ММА боеца Валери Тюлеков, застаряващата фолкаджийка положи неимоверни усилия да освежи визията си с различни процедури, за да не изпъква разликата в годините с далеч по-младото й гадже.

След като обаче жребецът я разкара, видимо Райна му е „отпуснала края”. Скоро пилето на поп-фолка отнесе як хейт заради изказване, в което засегна колежката си Камелия за възратта й.

„Ама тя си е такава-живее с представата, че е чудо на чудесата. Ако беше такова чудо, нямаше да си преправя външността. Миналата година си освежи повехналия вид заради младото гадже, пък то взе че избяга. Въх!

Цветин поне е още с Камелия. Защото характерът на Камелия е по-зрял. Не е дребнава като макето”, скочиха срещу Райна фенове на Камелия.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар