Синът на Чарлийз Терон по стъпките на Шайло Пит (Вижте го с дрехи на момиче – Снимки)

Гласувайте за статията

Джаксън Терон се има за момиче от 3- годишен, ходи само с женски дрехи

44-годишната Чарлийз Терон по времена пандемията с коронавирус е под карантина като всички останали хора. Останала без ангажименти холивудската звезда посвещава свободното си време на двете си деца.

Наскоро папарците забелязаха младата майка по време на пазаруване в хранителен магазин в Калифорния заедно с двете й деца. Нито актрисата, нито децата и бяха с предпазни маски. Тя бе предпочела удобно черно облекло. А по-големият й син Джаксън, който е на 8 години, и който върви по стъпките на Шайло Пит се има за момиче и предпочита женски дрехи.

Чарлийз Терон с децата
Снимки: showdream.org

Джаксън бе облечрн с къси лилави шорти и пуловер в прасковен цвят. Косата му бе събрана в кок и  на главата си носеше бяла лента. Само, че това внимание, проявено към семейството на звездата от фотографите явно не се хареса на сина на Чарлийз и той срамежливо закри лицето си с ръка.

Да припомним, че всяка една снимка на сина на актрисата когато се появи в социалната мрежа предизвиква разгорещена дискусия. Потребителите винаги са разделени на две – едни смятат, че поведението на момчето е непривмливо, а други подкрепят актрисата, че дава право на избр на децата си.

Чарлийз Терон с дъщеря си Огъст
Снимка: showdream.org

По-малката й дъщеря Огъст изобщо не се смути от папараците. За разходката до магазина тя бе с две великолепи опашчици, вързани от буйната й коса.

Да припомним, че Чарлийз въпреки многото си ромни с мъже не е омъжена. Децата си тя осинови през 2012 г и през 2015 и ги отглежда сама, предават от showdream.org.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар