Анджелина Джоли към Брад Пит: Никакви срещи на децата с Дженифър! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Актрисата пак иска еднолично попечителство над  децата

Анджелина Джоли отново стъжни живота на Брад Пит. Актьорът скоро бе ужасен от нова неприятна новина. Надеждите му, че конфликта с бившата му половинка ще се разреши мирно приключиха.

Съобщава се че Джоли отново е поискала еднолични попечителство над шестте им деца. Както над биологичните, така и над осиновените.

Това пише таблоидното издание The Sun,  което е получило информацията от близък приятел на Брад Пит. А той твърди, че всичко е започнало след емоционалната среща на актьора с Дженифър Анистън на церемонията по награждаването SAG.

След като снимки на бившите съпрузи се появиха в медиите, на които се прегръщат, държат се за ръцете и разменят нежни погледи Джоли не можа да си намери място от ревност. И макар, че тя отне Брад от тогавашната му съпруга идеята да се съберат отново е непоносима за нея.

Снимка: Getty

Ето защо Анджи като за начало забрани на Пит да води децата им на срещи с Дженифър Анистън. Като му намекна, че смята контактите му с нея за неприемливи.

Освен това го предупреди, че ако преди е била готова на отстъпки и може да се съгласи на съвместно попечителство, то сега е променила изцяло позицията си.

Анджелина Джоли е сигурна, че наследниците им не са с приоритет в живота на баща си. Което според нея значи, че той не може да им бъде пълноправен настойник. И тази своя гледна точка като грижовна майка ще внесе в съда, предават от 7days.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар