Хороскоп за 24 март, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Ще се наложи да работите с някого, когото не харесвате особено. Въпреки това е добре да се държите професионално и да изпълните задачите заедно. Взаимното ви уважение ще предотврати излишни конфликти. Насладете се на спокойната вечер и домашния уют – ще усетите, че изолацията има и своите предимства.

Скорпион
Внимавайте на кого се доверявате днес. На работното ви място е възникнала драма, която всички колеги обсъждат. Не се въвличайте в нея – това само ще ви натовари излишно. Фокусирайте се върху изпълняването на задачите си бавно и внимателно. Обърнете на финансовото си състояние.

Стрелец
Имате желание да приключите с работата си за днес, колкото може по-бързо. Въпреки това обръщайте внимание на всеки детайл и поправете всяко нещо, което не е наред. Колкото по-внимателни сте, толкова по-скоро ще тръгнете към дома. Отделете време само за себе си и обмислете някои бъдещи планове.

Козирог
Наскоро се е появила нова възможност за кариерното ви развитие. Добре е днес да я обмислите в детайли, преди да дадете окончателен отговор. Ако имате нужда, посъветвайте се с сякой близък, който няма да ви подведе. Ще получите вълнуваща новина, която обаче не се тълкува еднозначно.

Водолей
Много хора ще имат нужда от вниманието ви днес. Преди да им помогнете обаче, се уверете, че сте свършили работата си за днес. Денят ви ще е изборителен. Обърнете внимание на самайството си – някой ще има интересна информация за споделяне и разискване. Отделете време само за себе си и си починете.

Риби
Каквито и препятствия да се появят днес, вие ще успеете да се справите бързо и ефикасно с тях. Това ще привлече внимание към вас от някои по-влиятелни хора. Важно е да запазите спокойствие. Предстои в интересно запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство. Вечерта си останете вкъщи и се пазете.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар