Хороскоп за 24 март, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 24 март, вторник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Ако се чувствате изморени през деня, още една чаша кафе няма да ви помогне. Обърнете внимание на здравето си – уверете се, че имате достатъчно време за пълноценен сън. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома. Отделете време само за себе си – имате нужда от почивка. В този смисъл препоръчваната изолация съвсем не е излишна.

Телец
Днес ще искате да изглеждате възможно най-добре. Процесът за подготвяне за работа ще ви е приятен и дори реляксиращ, но не се притеснявайте, ако нещо не се получи така, както искахте. Добре е изцяло да сте фокусирани върху работата си, за да не допуснете грешки. Обърнете внимание на близките си, които имат нужда от вес.

Близнаци
Колкото и да се опитвате, не можете да промените мнението си за някой колега. Не се опитвайте да бъдете някого, когото не сте само за да го впечатлите. Ще опознаете някой нов човек, който бързо ще се превърне в приятел. Ваш близък ще ви потърси за съвет – бъдете искрени, но и дипломатични.

Рак
Обръщайте внимание на детайлите днес. Ще водите интересен разговор с колега, но ако се задълбочите още повече в думите му, ще намерите нов смисъл. Ще се появят нови възможности за кариерното ви развитие. Не бързайте да взимате решение – отделете време през следващите дни и го обмислете внимателно.

Лъв
Преди да започнете изпълняването на графика си, проверете дали накои срещи още са в него. Ще има промяна в плановете ви, която ще ви ядоса. Въпреки това опитайте да не го показвате на работното място и да запазите спокойствие. Обърнете внимание на семейството си, то има нужда от внимание в това положение на обществена изолация.

Дева
Денят ви ще е натоварен. Ще срещнете затруднения, докато изпълнявате задълженията си. Не се притеснявайте да потърсите помощ от колегите си – няма да ви откажат. Заедно ще се справите с проблема по-бързо и по-ефикасно. Ще успеете да се опознаете по-добре. Ще получите интересна новина, която обаче не се тълкува еднозначно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар