Снахата на Ванга проговори за пророчеството за коронавируса

Снахата на Ванга проговори за пророчеството за коронавируса
5 (100%) 1 vote

Ситуацията в страната с коронавируса стана причина отново да си припомним пророчествата на Ванга

Снахата на Ванга – д-р Здравка Методиева проговори пред БЛИЦ за пророчеството на петричката гадателка за новите заболявания, които ще връхлетят човечеството. Думите на лекарката от Петрич в момента звучат като надежда за светло бъдеще. Тя не си спомня пророчицата да е направила предсказание точно за коронавируса, но сподели, че Ванга многократно е заявявала пред нея, че ще се появят нови болести, а други ще изчезнат.

Д-р Методиева разкри и още интересни факти около пророчествата на Ванга. Според петричката гадателка, причината за появата на новите заболявания е поведението на човека.

„Хората много се възгордяха. Отидоха в Космоса и казаха, че няма Бог. Ще дойде време, ще разберат, че има Бог“, са част от словата, изречени от Ванга пред нейната снаха.

Известната лекарка от Петрич каза и нещо, което вдъхва надежда в тази тежка ситуация.

„Ще се открият лекарства за новите болести. Но това ще се случи, когато му дойде времето. Човекъ ще остане на Земята и Земята ще продължи да съществува, зашото човешката душа е вечна.“, споделя д-р Методиева, цитирайки думите на пророчицата.

Ванга много се възмущавала от посегателствата на човека върху природата и многократно заявявала, че хората ще си платят данъка за това. Всеки ще плати данък за това, че е жив, че вижда слънцето и има възможността да работи.

Според Ванга тези, които оцелеят, ще започнат да ценят живота. А земята ще си отдъхне, когато спре добивът на нефт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар