Гери Малконданска и съпругът й са се изследвали за коронавирус

Гери Малкоданска се съмнява, че има коронавирус. Красивата синоптичка на Нова тв сама обяви в социалната мрежа Инстаграм, че тя и съпругът й са се изследвали, защото са имали симптомите, характерни за заболяването. Въпреки симптомите обаче, Гери се надява, че резултатите от изследванията ще са отрицателни. За да не зарази колегите си обаче, тя и съпругът й вече са се изолирали у дома, докато стане ясно дали са болни от коронавирус.

Изследвания

"Заедно срещу Вируса! Аз и Алекс днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни; изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория! Ако имате симптоми и се налага да сте в контакт с още хора - не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм - заразата ще остане само в моето семейство!", пише Гери Малкоданска. Тя разбира се, не пропусна да благодари и на своите колеги - Никол Станкулова и Николай Василковски, че са й се притекли на помощ и са взели нейните смени в Нова тв. [caption id="attachment_622902" align="aligncenter" width="300"]Гери Малкоданска и съпругът й със съмнения за коронавирус сн. Инстаграм Гери Малкоданска и съпругът й със съмнения за коронавирус сн. Инстаграм[/caption] Гери призовава още, хората да бъдат отговорни. "Бъди отговорен към другите! Резултатите... след 48 часа", пише красивата синоптичка в социалната мрежа Инстаграм.

 
View this post on Instagram
 

Заедно срещу Вируса! Аз и Алекс (@alexander_valentine_atelier ) днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: ?изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни ? изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория! Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм - заразата ще остане само в моето семейство! Благодаря на колегите ми @nstankulova & @nickvasilkovski , които реагираха веднага и взеха смените ми след доста тежка седмица ❤️ Бъди отговорен към другите! Резултатите ... след 48 часа ??

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on