Владо Карамазов шашна с това, което разкри! (виж тук)

Владо Карамазов шашна с това, което разкри! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Владо Карамазов шашна с това, което разкри!

Докато останалият свят се вълнува от коронавируса, Владо Карамазов витае в своя собствена вселена, в която най-важната тема е любимата му фотография.

Владо Карамазов

Владо Карамазов снима на лента в наши дни

След като задобря в снимането с модерни дигитални апарати, актьорът мина на техника от миналия век. Той реши да опита да снима на лента. Но се оказа крайно разочарован от крайния резултат.

„Трябваше и аз да пробвам. Пробвах, отчайващо зле. Видях кадрите от промитите ленти и всичко беше една мазня. Запратих снимките в една папка на дъното на харддиска ми. Вчера си викам, я да ги видя пак. И намерих два кадъра, които са ок.

Пипнах ги и, като ги погледнах финално, се запалих. Адски ми харесва как изглеждат нещата заснети на лента. Все едно са снимките на дядовците ни. Има история”, разказа актьорът.

И показа едната от въпросните снимки. На нея е запечатал лицето на колегата си Руси Чанев, който щял да се зарадва, защото очаквал тези снимки.

И все пак изводът на Карамазов във връзка с лентите е, че дигиталните апарати имат едно съществено предимство в сравнения с тях – предметите, които снимаш с тях, винаги са на фокус, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар