Константин: Мисля, че вече съм изкарал коронавируса (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Константин бе приет в болница

Константин изплаши своите почитатели, като пусна снимка от Пета столична болница в София, на която е на системи. „Загазих в неподходящи времена, но за щастие попаднах в ръцете на изключителни професионалисти.

С този пост искам най-сърдечно да благодаря на целия екип от медицински специалисти от 2-ро хирургично отделение в 5-та МБАЛ и по-специално на д-р Атанас Първов за своевременната реакция и грижите положени за мен! С уважение и признателност“, написа Константин в Инстаграм.

Той разкрива, че е бил опериран от херния, пише „България днес“. Галена и Преслава бяха първите, които му пожелаха бързо възстановяване. Сред благопожеланията беше и това на бившия на Райна – боеца Валери Тюлеков. Явно двамата баджанаци имат добри отношения, както подобава на цивилизовани хора.

Поп фолк изпълнителят е прекарал само една нощ в болницата, след което е предпочел да се прибере за домашно лечение. „Вкъщи се чувствам най-добре. Жената и децата много се грижат за мен. Поне един месец трябва да се възстановявам. Мислех да тренирам вкъщи, но явно няма как да се случи“, сподели той.

Константин разкрива, че е получил стотици обаждания и съобщения дали не е болен от кораонавирус. Той успокоил всички, че става въпрос за друг медицински проблем. „Мисля, че най-вероятно вече съм изкарал и коронавируса. В началото на годината бях в Тайланд, когато болестта вече беше много сериозна. След това имах участия, кръстосвах из цялата страна. Имам силна имунна система и най-вероятно съм го изкарал без да имам симптоми“, разкрива още звездата.

„Имах планирани участия дори за 2022, но осъзнах, че трябва да забавя темпото, че се преработва. Със съпругата ми Надя преоткрихме щастието за втори път. Покрай ангажиментите ми не осъзнавахме колко се обичаме. Щастлив съм и с децата край мен“.

Константин споделя, че най-вероятно вече е изкарал коронавируса сн. Инстаграм

Константин споделя, че най-вероятно вече е изкарал коронавируса сн. Инстаграм

Певецът е убеден в положителния изход на цялостната кризисна ситуация и призовава хората да са по-отговорни към здравето си и да не живеят с мисълта, че са безсмъртни, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Константин: Мисля, че вече съм изкарал коронавируса (Вижте какво разкри)”

  1. АнтиКоце

    мар. 23. 2020

    Затова пък се постарал да пръсне заразата при концертите си. Не го понасям.

Добавете коментар