Коронавирусът удря и Димитър Рачков

Коронавирусът удря и Димитър Рачков
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков също ще понесе сериозни финансови загуби заради кризата с коронавируса

Димитър Рачков търпи огромни финансови щети заради коронавируса. Вчера той трябваше да бъде в Лондон за поредната си изява. Но заради усложнената ситуация с коронавируса, комикът отложи гастрола си в Кралството, пише ПИК.

Пандемията поставя под въпрос и изявата му в „Арена Армеец“, където той подготвя незабравим грандиозен спектакъл. Все още не е ясно кога отново залата ще може да бъде използвана за подобни събития. Заради извънредното положение, миналия петък залата бе трансформирана от военните в полева болница.

Комикът постоянно следи новините около коронавируса и се надява прилаганите мерки скоро да дадат положителен резултат. Той не губи надежда, че изходът от ситуацията ще е благоприятен за всички.

Ако извънредното положение бъде удължено, Рачков ще отмени изявата си в „Арена Армеец“, която е насрочена за 25 юни.

Големи финансови загуби търпят и всички изпълнители. Според светската клюка, най-голяма загуба ще понесе музикалният гигант „Пайнер“.

Лили Иванова също ще загуби около 1 милион, ако се наложи да отмени всички изяви в турнето си. Миналата година тя успя да заработи около милион от концертите си в страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар