Маги Халваджиян изригна заради извънредното положение

Маги Халваджиян изригна заради извънредното положение
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян изригна заради извънредното положение

Процудентът на „Като две капки вода” Маги Халваджиян избухна заради извънредното положение. Той е изумен от безотговорното отношение на някои от почитателите на шоуто, пише Марица.бг.
Последните две издания на Капките се излъчваха без публика в студиото в Горубляне. Причината за отсъствието на зрители в залата е извънредната ситуация с коронавируса. В студиото присъстваше единствено екипът на шоуто и 65-годишният пенсионер Стефан Цокев от Казанлък, който колекционира автографи.

Пенсионерът написал писмо до предаването с молба да получи автограф от звездите, които участват. Маги Халваджиян решил да уважи молбата му и го поканил да получи лично автографите.
„Изумително е! Понякога си мисля, че екипът на „Сладко отмъщение” ми прави скрита камера. Днес получих 43 запитвания дали не мога да осигуря покани за „Капките”! Как може да не си разбрал, че има вирус, че е обявено извънредно положение, че „Капките” са без публика?! Наистина ли? Как изобщо на някой може да му хрумне да седне между 500 човека в този момент? Не е за вярване!”, разсъждава разсъждава разгневеният продуцент, цитиран от „Уикенд“.

Той споделя, че спазва стриктно мерките на кризисния щаб. В последния епизод на шоуто арменецът се появи с ръкавици, а след сложи дори и маска на лицето си.

Нова ТВ засега се въздържа от действията на бТВ да сваля предаванията си заради коронавируса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар