Горещ слух: Мая Илиева пред фалит заради коронавируса?

Гласувайте за статията

Мая Илиева е пред фалит заради кризата с коронавируса, гласи светската клюка

Дни след като бе обявено извънредно положение в цялата страна заради коронавируса, тръгна горещ слух за бизнеса на Мая Илиева. Мафиотската вдовица държи един от най-луксозните салони за красота в столицата. Сред клиентките й са само половинките на известни бизнесмени, мафиоти и спортисти.

Фризьорският салон на Мая Илиева, който примамва с тузарския си интериор, се намира между булевардите „Витоша“ и „Патриарх Евтимий“.  От няколко дни на витрините луксозния салон са покрити. Това стана причината за слуховете, че вероятно той повече никога няма да отвори врати. Според мълвата, вдовицата на Главния е пред фалит заради извънредното положение. Оказа се, че в тези слухове няма доза истина.

Мая Илиева решила да се възползва от времето, в което салонът няма да приема клиенти, за да направи основен ремонт. Мафиотската съпруга не е спазила единствено предписанието на щаба да се избягва струпване на хора около и в търговските обекти. Работниците, които са се заели с ремонта на луксозния фризьорски салон, не спазват дистанция от два метра.

Самата Мая Илиева също отрича слуховете за фалит. Във фейсбук тя е обявила, че салонът отново ще отвори врати след отменяне на извънредното положение, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар