Емилия на строга диета: Не искам да ме мислят за бременна

Емилия на строга диета: Не искам да ме мислят за бременна
5 (100%) 1 vote

Емилия реши оползвотвори максимално времето, прекарано у дома

Емилия започва строга диета. Пайнерката реши да оползотвори по максимално най-добрия начин времето, прекарано вкъщи. На блондинката вече й омръзнало да чува язвителни коментари за себе си заради качените й 3-4 килограма. Любимата на Жорж Башур решила, че сега е най-подходящият момент да се вземе в ръце, узна HotArena.

Емилия е категорична, че този път ще прояви желязна воля и ще успее да се избави от излишните килограми. Тя е решила да включи в менюто си единствено плодове и зеленчуци и да изключи всички останали храни.

Певицата спазва максимата, че зeлeнчyцитe нaй-дoбpe да се консумират в cypoво състояние, зapaди фибpитe, съдържащи се в тяx. Тя включва в менюто си и риба, която консумира тpи пъти в ceдмицaтa заедно със салата от свежи зеленчуци. През останалото време тя консумира единствено плодове.

Бившата половинка на Коко Динев не крие, че не е почитателка на спорта. Факт е, че с годините за нея става все по-трудно да запази слабата си фигура.

Преди няколко месеца тя напълня драстично в областта на корема и това стана повод за предположенията, че тя е бременна, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар