Мъжът на Наталия Коблика е далавераджия и измамник!

Гласувайте за статията
Съпругът на Наталия Кобилкина завлякъл са пори доставчици и служители на хотел

За това алармира бивш служител на Такис Дретакис, който само до преди година развиваше успешен бизнес у нас, а после внезапно духна за родната Гърция – пише в. „Уикенд“. Оказа се, че не е напуснал страната ни току-така.Оставил е зад себе си цяла торба дългове, които няма намерение да погаси – отбелязва изданието.

Потърпевшият служител на Такис работел в неговия спа хотел в троянското село Чифлик. Той лично бил свидетел как гъркът се постарал да напрупа възможно най-големи дългове към доставчиците на хотела си, харчейки парите си за екскурзии в чужбина за себе си и за своята вечно усмихната половинка Наталия Кобилкина. След като изчерпва всички възможни източници на пари назаем, в края на 2018 г. византиецът решава да обяви фалит, като по този начин се освобождава от задължението да връща дълговете си. Събира си багажа и се мести да живее в Гърция.

„На някои от доставчиците си Такис дължеше по 10 хил. лева, които така и не изплати. А служителите си съкрати без предизвестие и без да им плаща обезщетенията, които им дължи по закон“ – твърди източникът на „Уикенд“. Общата стойност на дълговете на мъжа на Наталия Кобилкина надхвърляли 100 хил. лева, с които той завлякъл над 15 доставчици на стоки и услуги – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар