Къде се зарази с коронавирус милионерът Кирил Домусчиев? Преглеждания: 9254

Кирил Домусчиев сам призна за болестта си
0

Кирил Домусчие се заразил с Ковид-19 на тузарския алпийски курорт Куршевел

Бизнесменът Кирил Домуччиев стана първият български милионер, който не се посвени да обяви, че е диагностициран с коронавирус – пише в. „Уикенд“. Макар неофициални данни да сочат, че мнозина родни богаташи са заразени с Ковид-19, Домусчиев им даде личен пример, признавайки сам за състоянието си. Жест, който показва отговорно поведение и заслужава адмирации – отбелязва изданието.

По всяка вероятно Кирил Домусчиев се е заразил с болестта след посещение във Франция, тъй като това е била последната задгранична дестинация на бизнесмена. Той е бил на серия от делови срещи в Париж, а след като бизнес ангажиментите му приключили, използвал възможността да покара ски за 2 дни в престижен зимен курорт на Френските Алпи.

Къде е отдъхвал Кирил Домусчиев, остава загадка, но най-вероятно това се е случило в баровския курорт Куршевел, тъй като в последните дни десетки руски и френски милионери също бяха диагностицирани с коронавирус след посещение в най-скъпия земин курорт в света.

„Макар хигиената в Куршевел да е на световно ниво и там да изобилства от компетентни лекари, коронавирусът се развива много бързо заради студения и чист въздух, който разширавя белите дробове и спомага за бързото развитие на Ковид-19“ – коментират здравни експерти.

Оценете този post
Кирил Домусчиев сам призна за болестта си

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.