Младен Маринов разкри подробности около коронавируса у нас!

Гласувайте за статията

Младен Маринов, който е министър на вътрешните работи, даде изявление относно развитието на коронавируса у нас!

Акциите, които се провеждат на територията на цялата страна в момента, са свързани с общата забрана да не се струпват много хора на едно място. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов по bTV.

Младен Маринов

Младен Маринов с новини за коронавируса

Той коментира и влизането на полицейски патрули в столичния квартал „Факултета“, където има контролни пунктове на входовете и изходите му. Това е като мярка срещу разпространението на коронавируса. Същите мерки са взети и в махали в Казанлък, Ямбол, Нова Загора и Сливен.

„Има общности, които по-трудно се информират от медиите и по –трудно осъзнават това, което ние казваме“, отбеляза вътрешният министър.

За хората от блокадата в Банско, Младен Маринов посочи, че част от тях вече са настанени в общежитие, тези които не искат, са подписали декларация и са намерили къде да се настанят, но не са пуснати от града. Втори ден Банско е под карантина, но има туристи, които протестират и искат да се приберат по домовете си.

„Вечерен час в градовете може да се налага и с решение на кметовете, те имат правомощия за това. Ако се спазват мерките, по-бързо ще се пресече заразата“, припомни вътрешният министър.

В България има 4630 човека под карантина, но има още хора, които се прибират по граничните пунктове.

Имаме 39 досъдебни производства за нарушения, работи се по 59 предварителни проверки. В тези случаи хората не са установени на адреса, съобщи още Младен Маринов.

Източник: БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар