Принц Чарлз под карантина след среща с княз Албер (Кралицата също е в изолация)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз под карантина след среща с княз Албер

Принц Чарлз се подложи на доброволна карантина след среща с принц Албер от Монако. Князът на Монако се оказа заразен с опасния вирус и предвид състоянието и ситуацията с него, беше препоръчано на принц Чарлз също да се оттегли. Местонахождението на принца не е известно, но се смята, че той и съпругата му Камила са извън Лондон. По-всяка вероятност двойката е в Норфолк или някое от другите имения на принца, което е далеч от столицата.

Принц Филип е бил изведен с хеликоптер в имението на кралицата в Сандрингам, докато Елизабет остава в самостоятелна изолация в Уиндзор. Тя взе и кучетата си, за да й правят компания докато е там, съобщава „Дейли мейл“.

Британия въвежда строги ограничителни мерки, а лондончани буквално изпразниха магазините. Премиерът Борис Джонсън нареди ограничаване на обществения живот и най-после реши да затвори училища и обществени атракции, но… не всички. Училищата, в които учат децата на лекари, журналисти, политици и други публични личности остават отворени. А целта е да се осигурят места, където наследниците на тези заети родители да има къде да пребивават, докато епидемията отмине.

В тази кризисна ситуация, начело на страната застава принц Уилям. На младия херцог му се пада крайно нелека задача, да управлява в ситуация на криза. Мнозина коментират, че братовчедка му, принцеса Беатрис най-вероятно ще се присъедини към него. А целта на действието е, да се гарантира стабилността на страната. За мнозина обаче присъствието на Беатрис е озадачаващо, тъй като принцът е поискал тя да действа също като монарх на страната.

Принц Чарлз под карантина, кралицата също сн. Flickr

Принц Чарлз под карантина, кралицата също сн. Flickr

В ситуация, при която принц Хари се отказа от ролята си на висш член на кралската фамилия, Беатрис е следващата в линия за наследяване. Нещо, което местните медии не пропускат да подчертаят. И очевидно очакват от младата принцеса наистина да изпълнява ролята на коронована особа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар