Николаос Цитиридис: Време беше малко да се стегна! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис разкри как е влезнал във форма

Николаос Цитиридис разкри как е влезнал във форма. Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви сподели пред Лили Стефанова, че е решил да се вземе в ръце и да тръгне на тренировки. С усмивка на лицето Николаос признава пред Лили, че именно фитнесът е мястото, където осъзнава колко много се харесва.

„Във фитнеса човек осъзнава колко се харесва, като се гледа в огледалото“, споделя Цитиридис. Той признава също, че е трябвало да влезе във форма, защото са му предложили да стане водещ на вечерното шоу в Би Ти Ви. „Първо ми предлагат да водя предаване в праймтайма и след това влизам във форма, след това не ми остава време и сега излизам от форма. В този момент съм „излизане от форма“, казва водещият, на който вече не му остава много време за фитнес.

Николаос обаче признава, че е имало един период, в който е прекарвал голяма част от свободното си време именно във фитнес залата. „Имаше един период от около два месеца, в който пет-шест дена в седмицата бяха тук, във фитнеса, с моя инструктор, за да имам нещо като фигура“, споделя водещият.

„Време беше малко да се стегна. Беше хубава причина това, което започнах да правя, защото няма много водещи в световен мащаб, които са разплути. Има само един – Джеймс Кордън, на когото си му е такъв образа. Сега нямахме време да разработваме такъв сладък, дебел водещ и затова по-добре да караме по стандартна формула – ок изглеждащ, плешив водещ“, каза още Николаос.

Той разкри и как протичат тренировките му във фитнес залата. „Винаги се започва с кардио, лека загрявка и след това вече каквото инструкторът ми каже. Аз не знам абсолютно нито един от уредите, ако не е той, какво точно прави и как се използва. Най-вероятно ще се контузя, ако съм сам в залата“, споделя Цитиридис.

Килограми

Той разкрива, че преди тренировките е бил около 107 килограма, а сега е 88 килограма. Николаос споделя, че е допуснал да се стигне дотам „от мързел, нежелание, не искане да прави нещо сериозни с тялото си“. Цитиридис не крие и че е похапвал всякакви вредни храни – пици, чипс, вафли.

Николаос Цитиридис разкри как е влезнал във форма сн. btv.bg

Николаос Цитиридис разкри как е влезнал във форма сн. btv.bg

Излишните килограми Николаос е свалил с много тренировки във фитнес залата и със строг хранителен режим – без тесто, сладко, пици, чипс, дюнери и без пържени храни. „Всичко вкусно, което много ми харесваше преди, не го ям“, споделя с тъга водещият. Той още веднъж подчертава, че сега е период, в който излиза от форма, защото няма никакво време да тренира. Но въпреки натовареното си ежедневие, Николаос се опитва „да влезе в ритъм“.

Николаос разкрива, че от 107 е станал 88 килограма сн. btv.bg

Николаос разкрива, че от 107 е станал 88 килограма сн. btv.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар