Амазонката Мегз на лов за нов мъж

Гласувайте за статията
Дизайнерката от Раковски Мегз се мъчи да забрави бившия си Румен Рончев

Миглена Каканашева-Мегз е разделена с бившия си любовник Румен Рончев от три месеца – пише в. „Уикенд“. Дизайнерката не крие, че разлъката я съкрушила, но малко по малко събрала счупените парчета от сърцето си и сега се мъчи да продължи напред. Тя обяви, че се „пуска на пазара“ и зарадва почитателите си с предизвикателни снимки в ултракъса изрязана рокля – отбелязва изданието.

Неотдавна Мегз сложи край на спекулациите и сподели, че се е разделила с голямата си любов – транспортния бос Румен Рончев. Тя дълго мълча по въпроса защо е изтрила всички снимки с него от профила си в Инстаграм, но накрая изплю камъчето и прична, че е прекратила връзката си с него. Проблемите помежду им започнали отдавна и няколко пъти опитвали да се съберат, но напразно. Причината за безвъзвратния край според Каканашева са непреодолими различия в характерите и възгледите им.

Факт е, че напоследък дизайнерката се е разхубавила и предложения от страна на силния пол не й липсват. Тя си сложи силикон, оперира си носа, оправи си захапката с брекети и сега изглежда повече от добре. Мегз твърди, че за някои корекции съжалява, но така или иначе не може да върне времето назад. Но пък за времето напред като истинска амазонка тя се впуска на лов за мъже.

Мегз вече е заложила капаните

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар