Слави Трифонов дарява 100 000 лева на Александровска болница (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов призова депутатите да дарят пари от заплатите си

Шоуменът Слави Трифонов обяви по телевизия 7/8, че дарява 100 000 лева за медицинските сестри и санитарите в Александровска болница. Той призова българските депутати, министри и президент да дарят парите си заплати и субсидиите на партиите за справяне с коронавируса.

„Уважаеми сънародници, винаги съм знаел, че Остап Бендер е прав. Той казва: „Проблемът със спасяването на давещите се е проблем на самите давещи се“. И тъй като, ние, всички, заедно сме попаднали в момента в едно блато, явно ще трябва сами да се оправяме. Всеки както може и с каквото може. И ето аз, лично, реших следното.

Тъй като в Александровска болница има 35 души – медицински сестри и санитари, които са в пряк досег с болните от коронавирус, а заплатите им, благодарение на българското правителство, са унизителни. Затова, аз реших, лично, да даря 100 000 лева за допълнителни възнаграждения за медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които се грижат за болните от коронавирус.

Ще го кажа още веднъж. Лично дарявам 100 000 лева за допълнителни възнаграждения на медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които директно, ежедневно се грижат за болните от коронавирус.

Това правя аз. Но „то“ не съм само аз. Ами „то“ сме „ние“. И като казвам „ние“, се сетих за капачки за кувьози, пари за „Българската Коледа“, пари за един милион благотворителни акции… А си мисля, че има една група хора, които стоят отстрани на всичко това.

Те получават големи заплати – от нашите пари! Те получават огромни субсидии – от нашите пари Те непрекъснато измислят рестрикции за нас – техните работодатели! Работят само три пъти седмично за тези пари. И сега, според мен, е времето да покажат, че са част от нас.

Призив

Затова, призовавам българските депутати, както и министрите от правителството, както и българския президент да дарят парите от заплатите си в тази криза за конкретни мерки за справяне със заразата от коронавирус. Както и субсидиите.

Слави Трифонов дарява 100 000 лева на Александровска болница сн. Фейсбук

Слави Трифонов дарява 100 000 лева на Александровска болница сн. Фейсбук

Българските партии от парламента държат парите си на влог. Сега е време да ги използват за „ползу роду“. Ето, аз правя каквото мога, вие правите каквото можете, айде да видим какво могат българските политици“, каза Слави, пише dnes.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар