Актрисата Джейн Сиймур не е като Андреа – не се разхубавява с компютърна програма

Джейн Сиймур, която изигра д-р Куин Лечителката в едноимения сериал, оспори обвиненията, че е обработвала с фотошоп снимките си по бански – пише в. „Уикенд“. Макар да гони 70-те, актрисата най-редовно публикува свои фотосесии по плажно облекло, на които е зашеметяваща. На кадрите тя изглежда 30 години по-млада – отбелязва изданието.

 „Не пипам снимките с компютър. Напълно натюр съм на тях“ – закле се звездата.

Преди 2 години Джейн Сиймур позира еротично и за „Плейбой“. На страниците на мъжкия журнал тя не беше дибидюс, а по изрязано бельо. С тази своя изява актрисата постави рекорд – стана най-възрастната жена, щракнала се за легендарното издание. В миналото тя се е появявала чисто гола в култовото списание на Хю Хефнър 2 пъти – през 1973 и 1987 г. – припомнят запознати с подвизите й.

 Джейн Сиймур е родена в Англия през 1951 г. Дебютът й в киното е през 1969 г. Истински популярна обаче красавицата става едва 4 години по-късно, като я взимат за момиче на Джеймс Бонд в един от филмите за легендарния агент 007.

Когато не живее в Малибу, САЩ, актрисата е в родната Англия, където притежава замък от 17-и век. Внушителната постройка се намира в провинцията и се оценява на 10 млн. лири. Собственост е на Джейн от над 20 години.[kkstarratings]

[caption id="attachment_622553" align="alignleft" width="300"]Джейн Сиймур: По голите ми снимки няма фотошоп! Джейн притежава тяло, за което могат да завиждат много млади жени[/caption]