Снахата на Илияна Йотова лъсна с наедряло коремче (Бременна ли е ?)

Гласувайте за статията

Вицепрезидентът скоро ще гушне внуче

Синът на Илияна Йотова и неговата половинка Кристияна скоро ще сбъднат желаниетро на вицепрезидента да стане баба.

Марин и гаджето му преди няколко дена бяха гости на престижни модни награди, на които бъдещата снаха на Йотова лъсна с наедряло коремче.

Снимка: Хотарена

По принцип приятелката на сина й винаги изглежда супер елегантно и последната й изява даде повод да тръгнат клюки, че е бременна. Дали това е истина никой не коментира тази загадъчна промяна в визията на младата дама.

Още преди време Илияна призна, че е доволна от избора на сина си и харесва приятелката му. Тя сподели още, че е готова да стане баба, независимо от това кога младите ще решат да свият семейно гнездо. Тя много обича децата и няма търпение да гушне свое внуче.

Вицепрезидентът е много горда с наследника си. Марин, противно на всичките очаквания остана да се реализира в България. Той е завършил УНСС, а магистърската си степен получава в Лондон. Младежът обаче не остава в кралството и се връща в България, Където днес е един от експертите в банковия сектор.

Синът на семейство Йотови и годеницата му са гаджета от няколко години. Когато са свободни и двамата обичат да пътешестват. Като често се снимат за спомен и пускат кадрите в социалната мрежа.

За сега обаче на са потвърдили благата вест, че чакат бебе, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар