Децата на Кейт и Уилям на домашно обучение (Борис Джонсън затваря училищата от петък)

Гласувайте за статията

Децата на Кейт и Уилям са под домашна карантина, учат вкъщи

Децата на Кейт и Уилям минаха на домашно обучение. Кралската двойка взе решение самоинициативно да постави децата под карантина у дома. Мерките са взети след консултация с директорката на учебното заведение.

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще учат дистанционно. Двете деца ще се образоват от вкъщи, посредством видеовръзка.

Въпреки че премиерът Борис Джонсън обяви, че ще затвори училищата от петък, кралската двойка взе решение да прибере децата по-рано от училище. Досега нито едно от децата не е дало положителна проба за вируса, нито техните училища, съобщават от „Дейли мейл“.

Принцеса Шарлот, която е на четири, започна училище през септември. Тя се присъедини към брат си, принц Джордж, който започна през 2017 година да се образова.

Междувременно училищата в Уелс и Шотландия ще затворят врати до края на седмицата. Борис Джонсън все още решава дали да затвори действително училищата в Англия, въпреки обявената информация, че повечето от тях ще спрат да работят в петък.

Британия остава една от малкото държави, които остават отворени, въпреки кризата с коронавируса. Страната не е затворила границите си и продължава да приема пътници от цял свят. Също така мерките за затваряне на обществените заведения и останалите институции, които събират много хора, са по-скоро пожелателни, но не и задължителни.

Най-шокиращото е, че близо до Уестминстър е издигната огромна морга, а премиерът на страната все още не е обявил национална карантина, която би спасила милиони животи.

Децата на Кейт и Уилям - на домашно обучение сн. Инстаграм

Децата на Кейт и Уилям – на домашно обучение сн. Инстаграм

Известно е, че Британия работи върху идеята за изграждане на групов имунитет, поради което не иска да блокира границите и да изолира хората. Китайски експерт вече предупреди, че този метод не работи. За сметка на това „Гардиън“ оповести, че японско лекарство против ебола дава надежди за лечение на коронавируса. В Китай то е използвано върху над 300 заразени и е подпомогнало по-бързото им възстановяване. Тепърва предстои СЗО да потвърди тази информация и да обяви, дали тази терапия дава резултати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар