Принц Хари и Меган Маркъл предприеха сериозни мерки срещу коронавируса (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл борят пандемията от Ванкувър

Принц Хари и Меган Маркъл са се самоизолирали в имението във Ванкувър. Това разкрива техен приятел за „Дейли Мейл“. Маркъл е наредила на персонала да спазва стриктна хигиена и е споделила на близките си, че принцът се чувства безпомощен в разгара на пандемията, притеснявайки се за баба си и баща си.

„Меган и Хари са благодарни, че успяха да се видят със семейството преди тази лудост да започне. Тя каза, че принцът поддържа връзка с кралицата и Чарлз и ги е призовал да вземат допълнителни предпазни мерки“, разказва източникът.

Меган Маркъл е заръчала на хората от екипа, който се грижи за тях и ги обслужва, да носят ръкавици и да мият ръцете си по 15 пъти на ден. „Само на няколко души им е позволено да общуват със съпрузите и Арчи. Меган е ограничила контактите до минимум“, споделя още анонимният информатор.

Самоналожената карантина на херцогът и херцогинята на Съсекс обаче не спира желанието им да помогнат на света. Твърди се, че принц Хари и Меган Маркъл обсъждат с експерти начини, чрез които да се включат в борбата срещу вируса. Те са убедени, че пандемията е и криза на психиката.

„Меган каза, че само защото са се самоизолирали, не значи, че си клатят краката по цял ден. Тя и принцът са се обединили с неправителствена организация, за да основат онлайн система с подкрепа на най-уязвимите потенциални жертви на истерията, като млади майки, страдащи от следродилна депресия“, допълва източникът, предават от stanadrtnews.com.

Принц Хари и Меган Маркъл борят пандемията от Ванкувър сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари и Меган Маркъл борят пандемията от Ванкувър сн. Инстаграм/ sussexroyal

Междувременно стана ясно, че кралица Елизабет Втора също прекратява част от служебните си ангажименти за известен период. Тя и принц Филип са се преместили в Уиндзор. Там доскоро живееха принц Хари и Меган Маркъл. Сега в имението има персонал от около стотина човека, което е пет пъти по-малко от този в Бъкингам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар