"Враг" ли е Юлиан Вергов на Луна?

Луна проговори за скандала в Юлиан Вергов. В последния лайф на "Като две капки вода" певицата не се сдържа и не спря са хапе актьора словесно до края на предаването. Луна реши да изкаже и своето мнение по повод "войната" между нея и Юлиан Вергов. В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм изпълнителката написа становището си. "Нямам противник, за да има "враг"! В живота си никога не съм имала и няма да имам "врагове". И това е така, защото нямам общо с лицемерието, комплексите, алчността и нереализирането на човека! Управлявани сме от Арлекини, оценяват ни Арлекини, живота ни решават Арлекини и ние им ръкопляскаме! Тогава защо живеем... Приех поканата да участвам в поредното забавно шоу, единствено да ви забавлявам! Не ме касаят "оценки", цифри, столове, "жури", или да ми изсипят кофа с конфети на главата като "победител", бутафорни и преходни неща, особено в ситуацията, в която всички се намираме!

За Вергов

Рискувам здравето си, за да спазя договора си! И съм поела този риск, като човек с характер, който не се плаши от първата буря, като истински артист и творец с доказан опит и име! Стефан Данаилов беше мой учител в актьорското майсторство, а не Арлекин, като набедения за актьор Вергов, който забравя репликите си по време на представление! От такива измислени "актьори" не могат да се изявяват истинските таланти на България! [caption id="attachment_622485" align="aligncenter" width="300"]Луна проговори за скандала с Юлиан Вергов сн. Инстаграм Луна проговори за скандала с Юлиан Вергов сн. Инстаграм[/caption] Горда съм със себе си, че не съм протеже на някой, не си плащам наградите и победите, не съм мижитурка, която си мълчи! Нямам робска психика и не завися от никой друг, освен от Единственият Бог!", пише Луна за скандала с Юлиан Вергов.

 
View this post on Instagram
 

? LUNA Нямам противник,за да имам “враг”!В живота си никога не съм имала и няма да имам “врагове”И това е така,защото нямам общо с лицемерието,комплексите ,алчността и нереализирането на човека! Управлявани сме от Арлекини ,оценяват ни Арлекини ,живота ни решават Арлекини и ние им ръкопляскаме!Тогава защо живеем... Приех поканата да участвам в поредното забавно шоу,единсвено да ви забавлявам!Не ме касаят “оценки”,цифри,столове,”жури”,или да ми изсипят кофа с конфети на главата като “победител”,бутафорни и преходни неща особено в ситуацията в която всички се намираме!Рискувам здравето си,за да спазя договора си!И съм поела този риск,като човек с характер,който не се плаши от първата буря,като истински артист и творец с доказан опит и име!Стефан Данаилов беше мой учител в актьорското майсторство,а не Арлекин като набеденият за актьор Вергов,който забравя репликите си по време на преставление!От такива измислени “актьори” не могат да се изявяват истинските таланти на България! Горда съм със себе си,че не съм протеже на някой,не си плащам наградите и победите,не съм мижитурка,която си мълчи!Нямам робска психика и не завися от никой друг освен от Единственият БОГ! Ваша Луна.

A post shared by ЛУНА?LUNA OFFICIAL (@luna_music_official) on